Onze werkwijze

Hoge kwaliteit betaalbare productfotografie en packshots

Bent u op zoek naar een fotograaf die uw producten op een professionele manier kan fotograferen voor bijvoorbeeld uw webshop of op bol.com? Dan bent u bij ZuidStudio aan het goede adres! Wij verzorgen voor u hoge kwaliteit productfoto’s en packshots tegen een marktconforme prijs.

Wilt u dat de foto’s ‘uitgeknipt’ worden zodat er eenvoudig een andere achtergrond achter geplaatst kan worden? Of moeten er nog oneffenheden weggewerkt worden? Geen probleem. We werken altijd met de nieuwste versie van Photoshop en zijn op de hoogte van de meest recente bewerkingstechnieken.

Bent u niet in staat om met de producten naar de fotostudio te komen? Geen probleem. Met behulp van een mobiele fotostudio kunnen we de producten bij u op locatie komen fotograferen. Het is ook mogelijk om uw producten via de post op te sturen naar de studio. Wij verzorgen dan de fotoshoot, maken de foto’s klaar in Photoshop en sturen u de foto’s digitaal toe via WeTransfer. Makkelijker kan het niet!

Bij elke productfotoshoot is standaard inbegrepen:

  • Correctie van alle beelden op kleur, contrast, scherpte en verzadiging
  • Aanlevering op hoge resolutie voor drukwerk
  • Aanlevering op lage resolutie voor e-commerce doeleinden
  • Aanlevering in elk gewenst filmbestand (geldt alleen voor de stopmotion productfilms.)

Packshot productfotografie

  • Packshots met een egale witte (of andere volle kleur) achtergrond. Hierbij kunt u zonder bijkomende kosten kiezen uit een reflectie of een schaduw onder het product. Packshot fotografie is al mogelijk vanaf 38 euro per product. Hieronder vindt u verschillende voorbeeldfoto’s.