Werkwijze & Portfolio

Betaalbare en hoge kwaliteit productfotografie en packshots

WERKWIJZE

Bent u op zoek naar een fotograaf die uw producten op een professionele manier kan fotograferen voor bijvoorbeeld een webshop of drukwerk? Dan bent u bij ZuidStudio aan het goede adres! Wij verzorgen voor u hoge kwaliteit productfoto’s en packshots tegen een marktconforme prijs. 

Wilt u dat de foto’s ‘uitgeknipt’ worden zodat er eenvoudig een andere achtergrond achter geplaatst kan worden? Of moeten er nog oneffenheden weggewerkt worden? Geen probleem. We werken altijd met de nieuwste versie van Photoshop en zijn op de hoogte van de meest recente bewerkingstechnieken.

Bent u niet in staat om met de producten naar de fotostudio te komen? Geen probleem. Met behulp van een mobiele fotostudio kunnen we de producten bij u op locatie komen fotograferen. Het is ook mogelijk om uw producten via de post op te sturen naar de studio. Wij verzorgen dan de fotoshoot, maken de foto’s klaar in Photoshop en sturen u de foto’s digitaal toe via WeTransfer. Makkelijker kan het niet!

Bij elke productfotoshoot is standaard inbegrepen:

  • Correctie van alle beelden op kleur, contrast, scherpte en verzadiging
  • Aanlevering op hoge resolutie voor drukwerk
  • Aanlevering op lage resolutie voor e-commerce doeleinden

Prijzen productfotografie

Onze packshot fotografie is gericht op kwaliteit. Wij fotograferen snel maar vooral met oog op een mooi eindproduct. De prijs is afhankelijk van uw wensen en van bijzonderheden zoals nabewerking, natuurlijke schaduw, spiegeling, reflectie op de objecten. Indien op locatie gefotografeerd moet worden komt er een reiskostenvergoeding bij.
Voor elke opdracht geldt dat hoe omvangrijker de opdracht is hoe meer de prijs aangepast kan worden. Het beste kunt u contact op nemen voor een individuele offerte.

Speciale tarieven

Daarnaast werken wij met speciale tarieven bij bijzondere producten en materialen zoals rvs en glas, omdat deze meestal op een aangepaste manier gefotografeerd moeten worden. Hier wordt behalve aan het licht ook veel aandacht aan de achtergrond besteed. Dat gaat van een eenvoudige studio setting tot het fotograferen op buitengewone locaties of het fotograferen met model in een gebruikssituatie.

Aflevering

Indien nodig kunnen de foto’s binnen 48 uur na fotograferen per WeTransfer worden aangeleverd. De foto worden volgens uw wensen vrijstaand gemaakt. Wij leveren in de bestandsformaten PSD, TIF of JPG. Wanneer u productfoto’s voor zowel print als ook online gaat gebruiken, leveren we u graag twee geoptimaliseerde bestandstypen aan. Overige wensen kunt u vooraf kenbaar maken.

Altijd welkom

Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de studio om op scherm mee te kijken naar de gemaakte foto’s en direct naar eigen wensen bij te sturen. Dit is een prima optie bij een eerste opdracht. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerteaanvraag kunt u het beste de contactpagina raadplegen. U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie!

PORTFOLIO

Hieronder vindt u voorbeeldfoto’s van uitgevoerde productfotografie opdrachten. U kunt kiezen voor de eerste kolom waar de foto’s gesorteerd zijn op projectbasis of de tweede kolom waar ze gesorteerd zijn op fotografietechniek. Klik vervolgens verder voor meer informatie over dit specifieke onderdeel.